Chat Magazin

Tam Versiyon: Okey.Chat Tanıtımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Okey.Chat sitesi 12 Nisan 2023 tarihinde KraLiCe tarafından kurulmuş olup kısa sürede Türkiye'nin en keyifli ve en kaliteli okey sitesi haline gelmiştir. Mükemmel bir arkadaşlık ortamında okey oynayabileceğiniz aynı zamanda chat yapabileceğiniz Okey.Chat sitesinde harika DJ'ler eşliğinde Okey.Chat sitesinin radyosu olan Okey FM'i de dinleyebilirsiniz. Sağlam ve kalıcı dostluklara imza atabileceğiniz sitede Türkiye'nin her yerinden ve yurt dışında bir çok ülkeden kullanıcı mevcut.
Hepimize hayırlı uğurlu olsun.. çok güzel olucak daha da büyüyeceğiz.. emeği geçen herkese teşekkürler..
Öncelikle muhteşem çalışması için sevgili dostum Oparazzi'ye çok teşekkür ediyorum.
Emeğine ellerine sağlık, dostlarımızla girdiğimiz bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Başarılı  işlere hep brlikte imza atacağız! 

Amacımız kullanıcılarımızın huzurlu keyifli vakit geçirebilecekleri bir ortam oluşturmak, bunun için ben ve profesyonel yönetim ekibimiz sizler için her zaman elimizden geleni yapıyor olacağız.

Canınız sıkıldığında, moraliniz bozulduğunda, kendinizi yalnız hissettiğinizde yapmanız gereken tek şey Okey.Chat okey salonumuza giriş yapmanız olacaktır. Sizleri sevgiyle bekliyor olacağız..
Öncelikle hayırlı olsun KraLiCe. Siteye girdiğinizde KraLiCe veya Jerome sizi karşılayacaktır. KraLiCe yine süper bizimle bizsiz yaşayamıyor. Onun için solunum cihazı olduğumuzu düşündürdüğü için siteden çıkamıyoruz.

İkinci değinmek istediğim konuda şu ki benim için çok önemli bir konu. Kımıl kımıl kımıldayan Tubi'nin kanatları. O çok memnun kanatlarından canım kanatlarım diye ortalıkta geziyor. Yok taktım ben o kanatlara.

Üçüncü husus ise Yagmur'un okey aşkı. Azmetti okeyi öğrendi. Şimdi herkese kafa tutuyor. Adeta tutmayın küçük enişteyi dercesineBig Grin

Güzel bir ortam olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Gün geçtikçe daha da büyüyerek sıcak bir ortam olacağını düşünüyorum.

Başarılarınızın devamını dilerim...
Kısa sürede müthiş bir ortam oluştu. Bu ortamın oluşmasındaki en büyük emek şüphesiz KraLiCe'nin. Uykusuz kaldığı gecelere çok şahit oldum. Başarıyı, harcadığı emeklerin ve zamanının karşılığını kesinlikle hak eden birisi. 

Chat Dünyası'nda ben de bir emekçi olduğum için kendisini çok iyi anlayabiliyorum ve bu yüzden şahsen ve Chat Magazin olarak elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ve olacağım.

Hedefleri ve hayalleri çok büyük. Büyük oynuyor ve büyük düşünüyor. Okey.Chat Yönetimi'nin ve bu ortamın bir parçası olan kişiler kendilerini şanslı ve ayrıcalıklı hissetmeliler çünkü harika fikirleri var. İlerleyen zamanlarda ortam çok daha güzel olacak ve renklenecek. Sadece okey oynanılan bir site değil, sadece chat yapılan bir site değil, sadece radyo dinlenilen bir site değil müthiş arkadaşlık ortamı olan, dostluklara değer veren bir aile gibiyiz.

1997 yılından beri chat yapan biri olarak şunu söylemek istiyorum ki gelin ortamı kendiniz görün. Herşeye kendiniz karar verin.

Okey.Chat Yönetimi'nde yer verdiği için KraLiCe'ye teşekkür ederim. Hedefler büyük, çalışmaya devam.

Daha yeni başlıyoruz Smile
Okey.chat de bundan sonra yayınlarıma devam edeceğim. System_Error serisinin devamı bundan sonra OkeyFM de. KraliCe yi bu portalı kurduğu için tebrik ederim. Umarım ki yeniliklerin sonu gelmez. Tüm chat camiası okey.chat de anlaşılan. biraz daha reklamı yapılıp yaygınlaştırılması gerekiyor. Okey.chat açılalı daha bir ay olmadı. Gelecek vaadediyor. Başarılar dilerim KraliCe...
Oncelikle hepimize hayirli olmasini temenni ediyorum rabbim bizleri utandirmasin.
Sevgili KraLice deger verdigim arkadaslarimdan ve yillardir tanidigim bir kisidir. 
Kisiliginden asla suphe etmeyecegim insanlarin basinda gelir. 
Oparazzi emegine saglik guzel calisma yapmissin.
Ben pek okeyi sevmezdim ama onun sayesinde okeyi sevdim ve burdayim 
Hep birlikte daha iyiye diyerek yola cikiyor ve git gide dahada iyi oluyoruz 
Okey oynamanin keyfine bizimle varabilirsiniz
Sevgilerimle.

Gökhan

Sağlam kadro, samimiyet ve arkadaşlığın olduğu yerde başarı kaçınılmaz.. Bu denli özveriyle bizleri buraya bağlayan KraLiCe'ye ve diğer ekip arkadaşlarıma teşekkürler. Burası çok daha büyük bir aile olacak hiç şüphesiz ki.... sevgiyle kalın :*
Cikmis oldugunuz bu zorlu yolda size basarilar dilerim , umarim en iyi yerlere gelirsiniz
Birçoğu içerisinde en en zirveye ulaşmasını istediğim oyun chat kanalı çünkü sahibesi sevgili KraLiCe 🤭 buraya onunla ilgili bir çok mükemmel şey yazabilirim ama reklam gerektirmez hatun çünkü çabası ve emeği onu zirvede tutacaktır sahitligimiz olmuştur inşallah şimdi hep birlikte olacak zeki hatun emeklerin artık boş değil seninleyiz hayırlı olsun inşallah ❤️❤️❤️💋 (herkesi bekleriz)
Sayfalar: 1 2